Onze Partners

Wat wil jij? Wat heb jij? Wat kun je? WorkForce Holland heeft eigentijdse loopbaan programma’s ontwikkeld voor OutplacementSpoor II en Duurzame inzetbaarheid. Deze programma’s zijn volledig gericht op wie jij bent en wat jij wil! Het overstappen naar ander werk begint niet met klakkeloos solliciteren via traditionele zoekkanalen (kranten, vacaturesites), maar met gericht netwerken via Whatunga, het grootste inspiratie netwerk van Nederland.

Zoek je meer informatie over een bepaald beroep? Ben je nieuwsierig naar hoe een andere professional werkt? Bekijk hier hoe Whatunga samen met WorkForce Holland op een unieke manier het in de praktijk brengen van netwerken en een nieuwe werkplek vinden zo eenvoudig en effectief mogelijk maken. De kandidaat is één muisklik verwijderd van “face to face” netwerkgesprekken met professionals die met je meedenken in alle sectoren en beroepsgroepen.

Wordt de werkrelatie met je werkgever, medewerker of collega verstoord door een (arbeids)conflict en komen jullie er onderling niet uit? Kost het teveel energie of gaat het ten koste van je gezondheid? Een MfN-register mediator van Resolute Mediation kan deze situatie bespreekbaar maken en helpen met oplossingen zoeken en toekomstbestendige afspraken maken. De mediator kan ook voor de begeleiding zorgdragen, als je toch besluit uit elkaar te gaan.

Heb je werkervaring wat je om wilt zetten naar een mbo- of hbo diploma? Wil je bijscholen of switchen van carrière, maar niet full-time terug naar school? De Flexibele Leerroute van Onderwijs Pro maakt het mogelijk om een opleiding helemaal op de werkvloer te volgen. Jij bepaalt wanneer en in welk tempo je leert. Je krijgt één onderwijskundige toegewezen die jou begeleidt in een flexibel en persoonlijk leertraject met een erkend diploma als resultaat.