Werkfit Trajecten UWV

Salude professionals richten hun werkfitbegeleiding op hoger opgeleiden, (MBO plus, HBO, WO) hoger opgeleiden uit andere culturen, hoger begaafden, hoog sensitieven, “oudere” (45+) cliënten en expats (coaching in het Engels, Frans of Italiaans) die met burnoutklachten en/of andere psychische klachten zijn uitgevallen. Ook stellen wij trajecten op voor cliënten met angstproblematiek, assertiviteitsproblemen, psychotrauma, depressieve klachten, gecompliceerde rouw en verloren zelfvertrouwen.

Onze manier van coaching is praktisch, doelgericht, creatief, belangstellend, ondersteunend en begripvol. Onze psychologen analyseren en adviseren methodes van re-integratie die het beste bij de persoon past. Wij helpen de cliënt kwesties met betrekking tot werk beter te benaderen, versterken het vertrouwen in professioneel functioneren en duiden aan welke werkomgeving het beste aansluit op de persoonlijkheid van de client.

Wij geloven dat werken met plezier een mens beter maakt en vertrouwen in eigen kunnen bijdraagt aan een gelukkiger leven. Middels interactieve advisering, aansluitende methodieken, testen en gesprekken stellen onze professionals de trajecten vast.