Werkfit Trajecten UWV

Salude biedt niet alleen medisch advies. Onder sociaal medische advisering vangen wij ook o.a. psychologisch advies en loopbaanadvies. Hiervoor hebben wij niet alleen afspraaklocaties in Leiderdorp, maar ook in Amsterdam, Haarlem en Voorburg. Klik hier voor meer informatie of vraag een orientatie gesprek aan:

Salude professionals richten hun werkfitbegeleiding op hoger opgeleiden, (MBO plus, HBO, WO), ook uit andere culturen, hoog sensitieven en expats (coaching in het Engels, Frans of Italiaans) die met burnoutklachten en/of andere psychische klachten zijn uitgevallen. Wij stellen trajecten richting werk op, waarin het in werksituaties kunnen omgaan met onzekerheden ten gevolge van psychische klachten ruime aandacht krijgt.

Onze manier van coaching is praktisch, doelgericht, creatief, belangstellend, ondersteunend en begripvol. Op basis van het verhaal en de behoeftes van de cliënt, en in samenwerking met het UWV, adviseren onze psychologen methodes van re-integratie die het beste bij de persoon past. Wij helpen de cliënt om positief en creatief om te gaan met onzekerheden met betrekking tot werk, versterken het vertrouwen in professioneel functioneren en duiden aan welke werkomgeving het beste aansluit op de persoonlijkheid van de client.

Wij geloven dat werken met plezier een mens beter maakt en vertrouwen in eigen kunnen bijdraagt aan een gelukkiger leven. Middels interactieve advisering, aansluitende methodieken, testen en gesprekken stellen onze professionals de trajecten vast.