Ready? Set! Go!

Je bent klaar om de stap te zetten naar re-integratie, maar je zoekt begeleiding bij de vragen; wat kan ik, wat vind ik belangrijk, wat belemmert me, wat wil ik? Salude biedt niet alleen medisch advies. Onder sociaal medische advisering vangen wij ook o.a. psychologisch advies en loopbaanadvies. Hiervoor hebben wij niet alleen afspraaklocaties in Leiderdorp, Amsterdam, Heemstede, Haarlem en Voorburg, maar kunnen je ook van dienst zijn via (beveiligd) videobellen. Klik hier voor meer informatie of vraag een orientatie gesprek aan:

Salude professionals richten hun werkfitbegeleiding op hoger opgeleiden, (MBO plus, HBO, WO), ook uit andere culturen, hoog sensitieven en expats (coaching in het Engels, Frans of Italiaans) die met burnoutklachten en/of andere psychische klachten zijn uitgevallen. Wij stellen trajecten richting werk op, waarin het in werksituaties kunnen omgaan met onzekerheden ten gevolge van psychische klachten ruime aandacht krijgt.

Onze manier van coaching is praktisch, doelgericht, creatief, belangstellend, ondersteunend en begripvol. Op basis van jouw verhaal en behoeftes, en in samenwerking met het UWV, adviseren onze psychologen een methode van re-integratie die het beste bij jou past. Wij helpen je om positief en creatief om te gaan met onzekerheden met betrekking tot werk, je het vertrouwen in je professioneel functioneren te versterken en duiden aan welke werkomgeving het beste aansluit op jouw eigen persoonlijkheid. Een WerkFit traject van het UWV bestaat uit de volgende onderdelen, die samen bijdragen aan een effectieve re-integratie:

Wij geloven dat werken met plezier een mens beter maakt en vertrouwen in eigen kunnen bijdraagt aan een gelukkiger leven. Middels interactieve advisering, aansluitende methodieken, testen en gesprekken stellen onze professionals de trajecten vast.