Wegens groei van het team van psychologen binnen Salude Deskundige Dienst, zijn wij op zoek naar een psycholoog die ons team wil versterken voor de regio noordwest Brabant.

Salude
Salude is een groeiende multidisciplinaire onderneming die gericht is op werk en welzijn van onze cliënten. Naast het team van psychologen bestaande uit 8 personen, zijn er eveneens artsen, fysiotherapeuten en ook arbeidsdeskundigen werkzaam binnen de groep. De psychologen richten zich op advisering en behandeling. We adviseren opdrachtgevers inzake psychische belastbaarheid van cliënten. Daarnaast behandelen we cliënten met psychische klachten richting herstel, zodat ze zich kunnen richten op werk. Onze opdrachtgevers zijn onder andere het Rijk, gemeenten, UWV en huisartsen.

Wat verwachtingen wij van de kandidaat?
• Hij/zij kan na een inwerkperiode zelfstandig advies uitbrengen inzake psychische belastbaarheid
• We verwachten dat je coachings- en behandeltrajecten succesvol vorm kan geven
• Proactieve houding en zelfredzaamheid zijn belangrijke kenmerken van onze kandidaat
• Er dient een bereidheid zijn om te reizen en we hebben een voorkeur voor een kandidaat die in het bezit is van een auto

Vereisten
• een afgeronde universitaire opleiding tot klinisch psycholoog
• of een afgeronde universitaire opleiding psychologie in combinatie met de basisaantekening psychodiagnostiek NIP.

Aanbod
De arbeidsvergoeding ligt op marktconform niveau. Daarnaast bieden we veel vrijheid en zelfstandigheid in de uitoefening van je werk. Je wordt begeleid door een seniorpsycholoog van Salude Deskundige Dienst. Deelname aan regulier teamoverleg en intervisie vindt wekelijks plaats te Leiderdorp. Dit contact met collega’s is belangrijk voor persoonlijke en professionele groei. Doorgroeimogelijkheden zijn aanwezig bij gebleken affiniteit en bekwaamheid.

Sollicitatieprocedure
Indien je interesse hebt, kun je contact opnemen met info@deskundigedienst.nl

Reageren op vacture

Welke provincie(s) wilt u werken?
Noord-HollandZuid-HollandUtrechtGelderlandNoord-BrabantZeelandGroningenFrieslandFlevolandDrentheLimburgOverijssel